За пастата

Защо точно тази паста

Пастата за зъби Натюрел с Любов / Naturelle With Love е подходяща за хора, които провеждат хомеопатично лечение, както и за хора, които са ориентирани към здравословния начин на живот и предпочитат чистата, естествена и натурална козметика.

Пастата предотвратява натрупването на плака и се грижи за здравето на венците. Богата е на естествени съставки и е обогатена с органична розова вода, която има мощно противовъзпалително действие и ксилитол – с природен антикариесен ефект, който редуцира лошия дъх и сухотата в устата. Нежният аромат на Rosa Damascеna приятно тонизира и освежава дъха. Благодарение на внимателно подбраните съставки, пастата е подходяща за ежедневна употреба от цялото семейство. Подходяща е за бременни жени, за деца, за активни хора и за пушачи, като освежава дъха и има приятен остатъчен аромат.

Натурални съставки

Органична розова вода

Получена от цветовете на Rоsa Damascena, култивирана в Розовата долина на България, известна с най-подходящи условия за отглеждането й. Розата винаги е била символ на красота, младост и здраве. Тя притежава мощно противовъзпалително и антибактериално действие. Изключително подходяща за използване в продукти за орална хигиена и активна антикариесна профилактика. Фините капчици етерично розово масло разтворени в нея и придават интензивен флорален аромат и уникални свойства.

Ксилитол

Ксилитолът се намира в малки количества в много плодове и зеленчуци и поради това се счита за естествен. Той може да бъде преработен от дървета като бреза или от растителни влакна, наречени ксилан.  Проучвания показват, че той има различни важни предимства, едно от които е подобрено здраве на зъбите. Ксилитолът може да убива вредните бактерии в устата и така намалява натрупването на плака. Това може да помогне за предотвратяване на зъбен кариес и възпалителни заболявания на венците.

Употреба:

Поставете върху четката и почиствайте зъбите около 2-3 минути.

Да се съхранява на сухо място при температура от +5 до 25 С.

СЪСТАВ:

Сорбитол, Хидратиран Силициев Диоксид, Глицерин, Вода, Вода от Роза Дамасцена, Полиетиленгликол, Натриев Лаурил Сулфат, Ксилитол, Аромати, Целулозна Гума, Феноксиетанол, Каприлил, Пропилен Гликол, Натриев Сахарин, CI 16185, Цитронелол, Гераниол, Линалол.

Какво още трябва да знаете?

С всеки продаден продукт, подкрепяме каузите на Фондация I CAN TOO 

и децата в нужда.

Розово масло, което използваме, култивирано в българската розова долина, е единственото, което покрива 100% от изискванията за качество.

Мисията на Натюрел с Любов / Naturelle With Love е да създадем устойчиви екологични продукти, вдъхновени от природата. Нашата философия е свързана с грижата за планетата. 

 Невероятен натурален продукт, който превърна миенето на зъби в изживяване, а не просто навик. Влюбена съм в аромата и вкуса, а анти възпълителните свойства на роза дамасцена помагат на венците ми да не се възпаляват.

Кристина Верославова

 Първоначално, нямах усещането, че Naturelle е паста за зъби… и мирисът на роза и консистенцията ми се струваха различни от тези, които съм ползвал. Често посягах, към старата си паста и познатия и вкус. Постепенно обаче, установих, че след всяко измиване с Naturelle зъбите ми имам невероятно усещане за чистота и гланц – това ми хареса

Тавид Ишханян

 Уникален продукт! Бях изненадана от състава на продуктите. Не вярвах, че любимата ми розава вода, може да се използва и за направата на паста за зъби. И то хомеопатична! Стана любима за цялото ни семейство  Препоръчвам с радост на всеки!

Радка Драганов

Преди около 2 седмици ми се поду венеца около мъдреца и смятах да ходя на зъболекар, но все отлагах. Измих си зъбите веднага, след като получих пастата и на сутринта отокът беше спаднал. Стори ми се много странно. Следващите 2 дни реших да си довърша старата паста, тъй като имах още малко то нея. След 2-3 дни пак се подух на същото място. Реших, че този път ще пробвам отново с пастата, за да съм сигурна. Измих си зъбите само 1 вечер на сензацията за мен беше, че на сутринта отокът вече го нямаше. Оттогава никога повече не съм имала проблем с възпаление на зъба. Не знам как работи, но съм невероятно доволна. За мен това е чудо. Даже мислих да правя case study. За първи път ми се случва такъв бърз резултат.

Биана Колева

Влизане

Изгубена парола?